Steunpunt Korte Keten,

jouw eerste aanspreekpunt
voor vragen over de korte keten.

Inspiratietour Productinnovatie - 21/5 - UK

Inspiratietour Productinnovatie - 21/5 - UK

Vandaag de dag verwacht de consument meer dan alleen basisproducten. Daarom werk je als actieve ondernemers voortdurend aan productontwikkeling en innovatie. Maar hoe begin je daar nu aan? Waar haal je ideeën en hoe zet je ze om naar een vermarktbaar product?

 

“Food Innovation On Tour” is een een intensieve, praktische en concrete dagopleiding op 21 mei van 6u-24u. Op basis van theorie en praktijk word je concreet aan het werk gezet om nieuwe marktopportuniteiten voor je bedrijf te ontdekken tijdens een busrit naar het Verenigd Koninkrijk. Ter plaatse bezoeken we drie winkelketens en een Korte Keten initiatief om inspiratie op te doen voor jouw bedrijf. Experten ondersteunen om je idee vorm te geven. Een nieuw recept? Een aantrekkelijkere verpakking? Misschien mikken op een nieuwe doelgroep of een ander verbruikersmoment? Herbeleef via dit filmpje een vorige editie

 

Op het einde van de dag neem je minstens 1 concreet idee mee naar huis waarmee je verder aan de slag kan. Nadien helpt een innovatieconsulent jou op weg om het project te realiseren in jouw tempo. Meer info bij Patrick Pasgang via 016/ 28 61 38 of patrick.pasgang@innovatiesteunpunt.be

 

! Aantal plaatsen beperkt – Inschrijven vóór vrijdag 10 mei via deze link.

 

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project Brussel-Lust, dat nieuwe marktkansen wil creëren in het Brussels gewest voor boeren uit de Groene Rand. Een project van Steunpunt Korte Keten, ism Innovatiesteunpunt en Bioforum en met steun van de Provincie Vlaams-Brabant, de Vlaamse overheid en Europa. 



Comments


Momenteel zijn er geen reacties. Wees de eerste om een reactie achter te laten !

Plaats bericht


Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Geef bovenstaande code in: