Steunpunt Korte Keten,

jouw eerste aanspreekpunt
voor vragen over de korte keten.

Advies

Ik wil starten met Korte Keten

Starten in de Korte Keten doe je best goed voorbereid. Steunpunt Korte Keten heeft al meer dan 15 jaar expertise in de begeleiding van land- en tuinbouwers die kiezen voor Korte Keten. Ontdek hoe wij jou hierin kunnen ondersteunen.

 

Ik wil groeien in Korte Keten

Ook voor de ervaren Korte Keten producent hebben we een uitgebreid aanbod. Vormingen, publicaties en tools vind je hier. Gedreven door de Korte Keten? Dan heb je heel wat redenen om lid te worden van het Steunpunt Korte Keten!

 

Ik wil proeven van Korte Keten

De consumenten in de Korte Keten leggen we graag in de watten. Tips, tricks en receptjes vind je hier.

 

Ik wil Korte Keten ondersteunen

Ook op beleidsvlak zijn er heel wat opportuniteiten om de Korte Keten op de kaart te zetten. Steunpunt Korte Keten geeft eerstelijnsadvies, inspireert en adviseert lokale besturen rond hun Korte Ketenplannen. Ontdek ons aanbod voor lokale besturen.

 

Heb je naast je Korte Keten activiteit nog andere (innovatieve) ideeën?

Wil je omschakelen naar bio, wens je marketingadvies op maat, denk je eraan een nieuw product of een nieuwe teelt te ontwikkelen, wil je een extra verbredingsactivieit op je bedrijf opstarten of zoek je een rendabele oplossing voor je reststromen dan kan je voor dit alles terecht bij het Innovatiesteunpunt. Daarnaast kun je ook beroep doen op de dienstverlening van Boerenbond.