Steunpunt Korte Keten,

jouw eerste aanspreekpunt
voor vragen over de korte keten.

Leden Boerenbond kunnen nu gratis lid worden van het Steunpunt Korte Keten

Ann Detelder
18 november 2021

Ondernemen in de Korte Keten is al lang geen randverschijnsel meer binnen de Vlaamse land- en tuinbouw. Meer en meer bedrijven kiezen er bewust voor om op een andere manier te gaan boeren. Daarom kunnen Boerenbond leden vanaf nu genieten van een gratis lidmaatschap van het Steunpunt.

Vlaanderen telt reeds heel wat Korte Keten boeren. Voor veel boeren is dit een manier om met hun bedrijf te groeien richting toekomst of is het een optie om het bedrijf te bestendigen in het licht van de nieuwe uitdagingen waar de sector voor staat. Ook veel nieuwe boeren kiezen voor de Korte Keten als ondernemersmodel. De redenen om in de Korte Keten actief te zijn, zijn divers maar feit is dat hun aantal steeds toeneemt.

Om deze ondernemers zo goed mogelijk te kunnen informeren, ondersteunen en begeleiden kunnen leden Boerenbond vanaf nu GRATIS lid worden van het Steunpunt Korte Keten. Let op ben je lid van Boerenbond dan ben je niet automatisch lid van het Steunpunt Korte Keten. We vragen je wel ons ‘Word lid formulier’ in te vullen waarna je van ons de bevestiging krijgt dat je lidmaatschap voor het Steunpunt ook in orde is. Het lidmaatschap van het Steunpunt Korte Keten bied je vele voordelen.

Benieuwd naar wat je collega’s over het Steunpunt Korte Keten vertellen? Bekijk dan zeker hun getuigenissen op onze website.