Steunpunt Korte Keten,

jouw eerste aanspreekpunt
voor vragen over de korte keten.

Samenaankoop in de kijker: een eigen website

Samenaankoop in de kijker: een eigen website

 

Actief in de korte keten en denk je er al langer aan om een website op te zetten? Dan is deze samenaankoop iets voor jou!


Wat kost het?


Meer en meer consumenten gaan op zoek naar informatie op het internet. Door middel van groepsaankoop heeft het Steunpunt Korte Keten een interessante prijs bedongen voor de aanmaak van een basiswebsite. Voor slechts 100 euro maak je een eigen website aan met eigen info & foto’s.

Voor een jaarlijkse abonnementskost van 30 euro wordt jouw website ook steeds up-to-date gehouden en blijft hij compatibel met smartphones en tablets. Ieder jaar krijg je een gepersonaliseerd verslag met de bezoekersstatistieken.Is het wel nodig?


Enkele ondernemers nemen genoegen met een facebook-pagina voor hun bedrijf. Ten onrechte. Wie naar een product of dienst zoekt op het internet, gebruikt vaak eerst zoekmachines zoals Google. Een aparte website geeft ook een professionele indruk. De basisinfo die je hier gebruikt, kan je delen via jouw sociale media als Facebook.Heeft het effect?


Het Paukeshof in Herent verkoopt hoeve-ijs en probeerde het uit: "Onze website trekt gemiddeld 15 bezoekers per dag, op warme dagen vaak meer dan 40.

 Ook Speelboerderij Ravot maakte een basiswebsite aan: "We vonden het vooral belangrijk dat onze website mee kon groeien met ons initiatief. We zijn pas opgestart, en dat willen we graag online vertaalt zien."


Bekijk hun websites op
www.paukeshof.be
www.speelboerderijravot.beMeer info


Contacteer ons per mail op jtorfs@ons.be of via 016/24 39 48E-mail |