Steunpunt Korte Keten,

jouw eerste aanspreekpunt
voor vragen over de korte keten.

Groepsaankoop labo-analyses

Groepsaankoop labo-analyses

Het Steunpunt Korte Keten organiseert al vele jaren een zgn. groepsaankoop laboanalyses door hiervoor samen te werken met 2 labo’s.

Op die manier kunnen we de analysekost voor jou als hoeveproducent drukken.

 

Hoe werkt dit?

1. Begin maart sturen we de lijst van de deelnemende hoeveproducenten door naar het labo's waar we mee samenwerken.


2. Het labo neemt telefonisch of via mail contact op met jou om een afspraak te maken de stalen op te halen.

3. Zorg dat op de afgesproken dag de stalen klaar staan SAMEN met het ingevulde aanvraagformulier (voor de provincies Oost- en West-Vlaanderen en het Pajottenland).

4. Een paar dagen later krijgt je via mail de resultaten van de productanalyses eventueel samen met een aantal aanbevelingen. Het Steunpunt krijgt eveneens een kopie van deze resultaten.

5. De facturatie gebeurt tussen jou als hoeveproducent en het labo.

Wens je deel te nemen aan deze groepsaankoop?

1. Je nam nog nooit deel? Stuur voor woensdag 26 februari 2020 een mailtje naar kvangoidtsenhoven@samenferm.be met de info dat je wenst deel te nemen aan de groepsaankoop 'labo'. We hebben hiervoor je naam, adres, GSM, mailadres en sector nodig. Je komt dan op de deelnemerslijst terecht en je zal een mailtje terug krijgen met een overzicht van de analysekosten + een aanvraagformulier dat je dient in te vullen vooraleer de stalen worden opgehaald (enkel voor Oost- en West-Vlaanderen en het Pajottenland).


2. Nam je reeds deel aan de groepsaankoop en wil je terug deelnemen dan hoef je niets te doen. Je blijft op de lijst staan.E-mail |