Steunpunt Korte Keten,

jouw eerste aanspreekpunt
voor vragen over de korte keten.

Deel informatie over jouw inkomstenverlies uit landbouwverbreding met ons

Deel informatie over jouw inkomstenverlies uit landbouwverbreding met ons

Het Steunpunt Korte Keten inventariseert de economische impact van het Coronavirus op de sector landbouwverbreding. Daarom vragen we alle ondernemers in de verbrede land- en tuinbouw om via deze vragenlijst jouw actuele situatie met ons te delen.

We nemen dit initiatief om een beter zicht te krijgen op de omvang van de gevolgen. Een goede beschrijving van jouw getroffen activiteit en de derving aan inkomsten zijn dus belangrijk voor ons. Uiteraard gaan we hierbij vertrouwelijk te werk.

Aan de hand van een overzichtelijk dossier willen we vervolgens, in samenspraak met de vakorganisaties, om gepaste steunmaatregelen vragen voor jullie.

Opgelet! dit formulier is géén vervanging voor het aanvragen van de hinderpremie via VLAIO. Voorts kan je hier tips van Boerenbond terugvinden om jouw inkomstenverlies ook in de toekomst goed bij te houden.

Ondertussen beantwoorden we ook nog steeds alle vragen waar ondernemers uit de verbrede landbouw (Korte Keten, landbouweducatie, hoevetoerisme,...) mee zitten. Zit je met een vraag? Stel ze ons via adetelder@samenferm.be of bthoelen@samenferm.be. Een collega neemt zo snel als mogelijk contact met je op.

Alvast bedankt voor jullie input.

Team SteunpuntE-mail |