Steunpunt Korte Keten,

jouw eerste aanspreekpunt
voor vragen over de korte keten.

Webinar ‘Starten in de Korte Keten in Corona tijden’

Webinar ‘Starten in de Korte Keten in Corona tijden’

We krijgen heel wat vragen van land- of tuinbouwers en siertelers rond hun thuisverkoop en wat nog kan en wat niet?
Veel producenten zoeken volop naar alternatieve afzetmogelijkheden en zijn er tal van initiatieven om producten gezamenlijk op de markt te brengen via verkoop in nieuwe webshops, verkoop van producten in de hoevewinkel of automaat van een collega,…

 
Wil jij weten hoe je dit best kan aanpakken en wat je allemaal in orde moet brengen?
We proberen je in dit webinar een aantal antwoorden te geven op je vragen. Dit webinar is exclusief voor leden Boerenbond. 

 

Ann Detelder van het Steunpunt Korte Keten gaat dieper in op de gevolgen van de coronacrisis voor thuisverkoop, automaten en verkoop op het veld. Wat kan er nog en waar moet je rekening mee houden. Ze gaat ook dieper in op nieuwe initiatieven om producten van collega’s aan te bieden in de hoevewinkels en waar je daar moet op letten.

 

Julie Grouwels, juridisch adviseur van SBB zal meer uitleg geven over de belangrijkste zakelijke en juridische aspecten bij het opzetten van een webshop.

 

Patrick Pasgang van Innovatiesteunpunt bespreekt 10 commerciële en praktische punten om over na te denken bij de opstart van een thuisverkooppunt.


Dit webinar wordt georganiseerd door Boerenbond in samenwerking met SBB, Innovatiesteunpunt, Steunpunt Korte Keten en AgroCampus vzw.

 

Inschrijven webinar


E-mail |