Steunpunt Korte Keten,

jouw eerste aanspreekpunt
voor vragen over de korte keten.

Extra promotie voor hoevewinkels die ook bloemen en planten verkopen

Extra promotie voor hoevewinkels die ook bloemen en planten verkopen

Het Steunpunt Korte Keten, VLAM en AVBS zullen de komende weken extra promotie voeren voor die hoevewinkels die ook bloemen en planten te koop aanbieden.

De coronacrisis zorgt ervoor dat veel hoevewinkels druk bezocht worden en dat is -ondanks het vele extra werk- toch een goede zaak en ook een erkenning voor het vele werk dat jullie verzetten.
Collega siertelers hebben het echter bijzonder zwaar en kunnen -net nu de lente zich volop aandient- hun bloemen en planten niet verkopen.
Reeds een paar keer deed het Steunpunt een oproep naar jullie om solidair te zijn met jullie collega siertelers en indien mogelijk ook plantgoed van je collega in je winkel aan te bieden.
Al heel wat hoevewinkels stelden zich kandidaat, wat fantastisch is. We merken echter ook dat heel wat hoevewinkels zelf hun lokale sierteler contacteren en afspraken maken. Prima natuurlijk.

We willen echter de lijst van hoevewinkels die ook bloemen en planten verkopen extra gaan promoten bij de consument en hoe uitgebreider de lijst van hoevewinkels is die we kunnen aanbieden, hoe interessanter het is voor de consument om zijn plantgoed lokaal aan te kopen.

Heb je je dus niet ‘officieel’ kandidaat gesteld als hoevewinkel en wil je toch genieten van de extra promotie die we gaan voeren geef dan via een kort mailtje je gegevens door via adetelder@samenferm.be. Onder de registraties verloten we 10 ‘Zakboeken voor de Klimaattuin’.

Alvast bedankt en we maken er snel werk van.E-mail |