Steunpunt Korte Keten,

jouw eerste aanspreekpunt
voor vragen over de korte keten.

Online inspiratiesessie ‘Week van de Korte Keten 2021’ op 8 maart

Online inspiratiesessie ‘Week van de Korte Keten 2021’ op 8 maart

Van 15 tot 23 mei 2021 gaat voor de 4de keer in Vlaanderen de Week van de Korte Keten door. Het begint een traditie te worden dat we in die week extra aandacht vragen voor de Korte Keten sector. Graag geven we jou op 8 maart inspiratie om deze speciale week zelf mee vorm te geven.

In een ‘normaal’ jaar roepen we steeds de Korte Keten ondernemers op om zoveel mogelijk activiteiten te organiseren maar gezien de gekende situatie willen we nu vooral inzetten op coronaproof en/of online activiteiten. Geen nood als je niet direct iets kan bedenken want op maandag 8 maart om 12u30 organiseren we samen met de VLAM en de vijf provincies een interessante inspiratiesessie waarin verschillende Korte Keten ondernemers (Bart Mostaert van l’Heritage, Mieke Aertsen van Het Boerenijsje, Martine Kinnart van Melkerhei) vanuit hun ervaringen zullen vertellen welke activiteiten zij reeds uitgewerkt hebben en hoe ze dit aangepakt hebben. Na de inspirerende getuigenissen wordt de groep opgesplitst per provincie en zal je een korte toelichting krijgen van jouw provinciaal aanspreekpunt van Week van de Korte Keten. Hier zal er dieper in gegaan worden op de provinciale initiatieven en ondersteuning die je vanuit de provincie eventueel kunt krijgen.

Benieuwd naar deze online inspiratiesessie rond Week van de Korte Keten 2021 met break-outrooms waarin je specifieke provinciale informatie krijgt? Schrijf je dan snel in via deze inschrijflink.E-mail |