Steunpunt Korte Keten,

jouw eerste aanspreekpunt
voor vragen over de korte keten.

Activiteiten
Deze activiteit vindt plaats in

Online inspiratiesessie 'Week van de Korte Keten 2021'

Van 15 tot 23 mei 2021 vindt voor de vierde keer in Vlaanderen de Week van de Korte Keten plaats. Een week waarin we extra aandacht vragen voor de Korte Keten sector. Graag geven we jou op 8 maart inspiratie om deze week zelf mee vorm te geven.

In een ‘normaal’ jaar roepen we steeds de Korte Keten ondernemers op om zoveel mogelijk activiteiten te organiseren maar gezien de gekende situatie willen we nu vooral inzetten op coronaproof en/of online activiteiten. Geen nood als je niet direct iets kan bedenken want samen met de VLAM en de vijf provincies organiseren we een interessante inspiratiesessie. In de inspiratiesessie vertellen verschillende Korte Keten ondernemers, Bart Mostaert van l’Heritage, Mieke Aertsen van Het Boerenijsje en Martine Kinnart van Melkerhei vanuit hun ervaringen welke activiteiten zij reeds uitgewerkt hebben en hoe ze dit aangepakt hebben.
Na de inspirerende getuigenissen splitsen we de groep op per provincie en krijg je een korte toelichting van jouw provinciaal aanspreekpunt van Week van de Korte Keten. Je krijgt meer uitleg over de provinciale initiatieven en over de ondersteuning die je vanuit de provincie eventueel kunt krijgen.

Let op!
Instellingen zijn gevonden, maar niet volledig, contacteer een site beheerder om deze te vervolledigen.

Praktische info

{{voorwaarde.DisplayMember}}